Random Article


The Predator Reboot wordt verlaat

 

Posted 11/05/2017 by

Ondanks het begin van de productie voor de Predator-filmreboot een tijdje terug werd zopas aangekondigd dat de R-rated sci-fi-prent van regisseur Shane Black (The Nice GuysIron Man 3) verlaat zal worden. Niet op 7 februari 2018, maar nu dus wel 1 augustus 2018 zal de Predator-reboot in de zalen verschijnen. Onder meer Thomas Jane (The Punisher), Sterling K. Brown, Trevante Rhodes, Boyd Holbrook (Logan), Jacob Tremblay, Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) zullen in The Predator te zien zijn.

The Predator wordt geregisseerd en geschreven door Shane Black (Iron Man 3), co-scenarist van dienst is Fred Dekker. De eerste Predator-film verscheen in 1987 met onder meer Arnold Schwarzenegger als hoofdrol en groeide uit tot een popcultureel icoon. Na verscheidene (losse) sequels over de indrukwekkende alien jager met zijn iconische klikgeluid en camouflagepak, stierf de filmreeks in 2010 met de minder succesvolle Predators een stille dood… Tot nu!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.