Random Article


Hellboy Reboot in de maak met regisseur Neil Marshall (The Descent) en acteur David Harbour (Stranger Things)

 

Posted 09/05/2017 by

Na het nieuws dat die langverwachte derde film in Guillermo del Toro's Hellboy-franchise, Hellboy (2004) en Hellboy II: The Golden Army (2008), er dan toch niet komt, lijkt de demonische antiheld binnenkort een reboot op het zilveren scherm te krijgen. Filmstudio Millennium Films werkt samen met producenten Larry Gordon, Lloyd Levin en Mike Richardson (Dark Horse Entertainment) aan de volgende Hellboy-prent, onder de werktitel Hellboy: Rise of the Blood Queen. Regisseur van dienst wordt Neil Marshall, bekend van de horrorprent The Descent (2005) en zijn werk voor HBO's Game of ThronesHet script wordt verzorgd door Andrew Cosby, Christopher Golden en Hellboy-bedenker Mike Mignola.

Hellboy verscheen voor het eerst als creatie van Mike Mignola in San Diego Comic-Con Comics #2 (1993) bij Dark Horse Comics. Deze demonische antiheld met duivelachtige rode verschijning en één stenen hand, The Right Hand of Doom, is een demon die door Nazi-geleerden naar de aarde werd gehaald om hem te vernietigen. Het jonge wezen werd daarentegen gered door de Geallieerden en opgevoed bij het Bureau for Paranormal Research and Defense (BPRD). Samen met zijn bovenmenselijke krachten en gigantische geweer, "Good Samaritan", bevecht hij de misdaad en allerlei bovennatuurlijke fenomenen. Eerder werd het personage al vertolkt door Ron Perlman. Ditmaal is niemand minder dan David Harbour (Stranger Things) in gesprek om Hellboy te vertolken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.