Random Article


Nieuwe Trailer voor Blade Runner 2049

 


Posted 08/05/2017 by

Warner Bros. en regisseur Denis Villeneuve hebben zonet de tweede trailer vrijgegeven voor Blade Runner 2049. De prent wordt een sequel op Ridley Scotts Blade Runner (1982), met Ryan Gosling (Drive) en oudgediende Harrison Ford, dewelke zijn rol van premiejager Rick Deckard herneemt. De sci-fi-blockbuster zal zich enkele decennia na het origineel afspelen.

De eerste Blade Runner kwam uit in 1982 en werd één van de belangrijkste sci-fi films aller tijden. Het verhaal werd gebaseerd op de roman Do Androids Dream of Electric Sheep? (1968) van Philip K. Dick en handelt over een futuristische, post-apocalyptische samenleving waar androids (andys of replicants) af en toe ontsnappen en zich proberen voor te doen als echte mensen. Rick Deckard is een premiejager/Blade Runner die deze modellen opspoort en uitschakelt… al dan niet zelf een replicant.

Blade Runner 2049 wordt geregisseerd door Denis Villeneuve (Prisoners)Ridley Scott zal dus niet terugkeren in de regisseursstoel, maar de film dan weer wel produceren. Het script wordt bovendien verzorgd door Hampton Fancher, die ook aan de eerste film meegeschreven heeft, en Michael Green (Green Lantern, Smallville). Blade Runner 2049 staat gepland voor een release op 18 oktober 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.