Random Article


Laatste Trailer voor DC’s Wonder Woman

 


Posted 08/05/2017 by

DC Entertainment en Warner Bros. hebben zonet de laatste trailer vrijgegeven voor Wonder Woman. De solofilm rond DC’s Amazoneprinses en de grootste superheldin aller tijden wordt geregisseerd door Patty Jenkins en ziet Gal Gadot opnieuw in de huid kruipen van prinses Diana van Themyscira. Het wordt de eerste grote superheldenfilm van het moderne tijdperk met een vrouw in de hoofdrol.

In de trailer zien we Gadot in de nieuwe Wonder Woman-outfit, alsook haar liefdesinteresse: de Amerikaanse soldaat Steve Trevor, vertolkt door Chris Pine. De film speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog (in tegenstelling tot WO II, zoals in de eerste Wonder Woman-comics uit 1941) en vertelt het oorsprongsverhaal van de grootste superheldin aller tijden, waarin prinses Diana van haar paradijselijk eiland Themyscira – thuisbasis van de Amazones – naar Man’s World reist en als ‘s werelds eerste superheldin meevecht in één van de grootste conflicten die de mensheid ooit heeft gekend. Wonder Woman speelt zich logischerwijs dan ook een goeie 100 jaar af voor Wonder Woman’s optredens in Batman V Superman: Dawn of Justice. en het daaropvolgende Justice League (november 2017).

Wonder Woman wordt de vierde film in het DC Comics-filmuniversum en knalt op 21 juni 2017 de bioscoopzalen binnen.

Alles over DC’s Amazoneprinses lees je in onze START TO READ: Wonder Woman.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.