Random Article


Nieuwe Trailer voor Christopher Nolans Dunkirk

 


Posted 06/05/2017 by

Wanneer een filmmaker als Christopher Nolan aan een nieuw project werkt, kan je als zelf-respecterende filmfan niet anders dan geïnteresseerd zijn. Met films zoals Inception (2010), Interstellar (2014) en zijn Dark Knight-trilogie heeft Nolan zich geprofileerd als een van de prominente regisseur-scenaristen om in de gaten te houden.

Zijn nieuwe epos wordt Dunkirk, een historisch WO II-drama met onder meer Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles en Kenneth Branagh. In de prent zitten de Geallieerde troepen vast in Duinkerke in een haast onoverkomelijke veldslag, zonder vluchtweg voor handen.

Dunkirk, onder regie van Christopher Nolan, verschijnt in juli 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.