Random Article


Bekijk hier de eerste 10 Minuten van Resident Evil: The Final Chapter

 


Posted 06/05/2017 by

Ter ere van de homerelease van Resident Evil: The Final Chapter, de zesde en laatste prent in de filmreeks gebaseerd op Capcom’s succesvolle survival horror videogames (Resident Evil internationaal, Biohazard in Japan) op 16 juni werden dit weekend de eerste tien minuten van de film vrijgegeven. The Final Chapter toont het laatste gevecht van Alice (Milla Jovovich) en haar mede-overlevenden tegen de Umbrella Corporation in een wereld vernietigd door de zombie-apocalyps. Hiervoor dient Alice terug te keren naar Raccoon City, de plek waar de eerste outbreak zich voordeed.

De film is een rechtstreeks sequel op voorganger Resident Evil: Retribution (2012) en ziet o.a. Ali Larter terugkeren als Claire Redfield en Shawn Roberts als Albert Wesker. Ook Paul W.S. Anderson, regisseur van de eerste, vierde en vijfde RE-films, keert terug in de regisseursstoel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.