Random Article


Ridley Scott herhaalt nogmaals: “Alien 5 is dood”

 

Posted 02/05/2017 by

Een tweetal jaar geleden raakte bekend dat regisseur Neill Blomkamp (District 9, Chappie) werkte aan zijn versie van Alien 5. Menig filmfan slaakte meteen een opluchtende zucht, want de prent zou een vervolg worden op Aliens (1986) en de minder succesvolle sequels negeren. Uiteindelijk werd verkozen bij 20th Century Fox om Alien: Covenant met Ridley Scott voorop te schuiven, maar nu hebben we zowaar nog slechter nieuws. Na het teleurstellende bericht van Blomkamp zelf in januari, vermeldde franchisebedenker Scott in een recent interview dat Alien 5 officieel dood is en eigenlijk nooit echt bestond.

Alien: Covenant wordt de zesde film in de Alien/Prometheus-saga en sluipt in 17 mei 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.