Random Article


DC’s Wonder Woman Film enkele weken uitgesteld in de Benelux

 

Posted 30/04/2017 by

Slecht nieuws voor de DC Comics-filmfans onder ons, althans toch diegene in de Benelux. Warner Bros. Pictures en DC Entertainment hebben de release van Wonder Woman enkele weken uitgesteld. Normaal gezien zou de film op 31 mei verschijnen in België en op 1 juni in Nederland (één à twee dagen voor de Amerikaanse en meeste internationale releases, zoals bij de meeste grote blockbusters), maar dat wordt nu opgeschoven naar 21 juni in België en 15 juni in Nederland. Bij onze andere buurlanden verandert er niet veel, Wonder Woman zal ook vanaf 15 juni in Duitsland te zien zijn, in Frankrijk vanaf 7 juni en in het Verenigd Koninkrijk al vanaf 1 juni.

De solofilm rond DC’s Amazoneprinses en de grootste superheldin aller tijden wordt geregisseerd door Patty Jenkins en ziet Gal Gadot opnieuw in de huid kruipen van prinses Diana van Themyscira. Het wordt de eerste grote superheldenfilm van het moderne tijdperk met een vrouw in de hoofdrol. In de film zien we Gadot in de nieuwe Wonder Woman-outfit, alsook haar liefdesinteresse: de Amerikaanse soldaat Steve Trevor, vertolkt door Chris Pine. De film speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog (in tegenstelling tot WO II, zoals in de eerste Wonder Woman-comics uit 1941) en vertelt het oorsprongsverhaal van de grootste superheldin aller tijden, waarin prinses Diana van haar paradijselijk eiland Themyscira – thuisbasis van de Amazones – naar Man’s World reist en als ‘s werelds eerste superheldin meevecht in één van de grootste conflicten die de mensheid ooit heeft gekend. Wonder Woman speelt zich logischerwijs dan ook een goeie 100 jaar af voor Wonder Woman’s optredens in Batman V Superman: Dawn of Justice. en het daaropvolgende Justice League (november 2017).

Wonder Woman wordt de vierde film in het DC Comics-filmuniversum en knalt op 21 juni 2017 de bioscoopzalen binnen.

Alles over DC’s Amazoneprinses lees je in onze START TO READ: Wonder Woman.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.