Random Article


M. Night Shyamalan kondigt officieel “Unbreakable” en “Split” Sequel “Glass” aan

 

Posted 26/04/2017 by

Regisseur M. Night Shyamalan heeft officieel de derde film in zijn door superheldenfilms geïnspireerde trilogie aangekondigd. Na Unbreakable (2000) en het recente Split (2016) zal de derde film Glass heten en uitgebracht worden in januari 2019 door Universal Pictures. In Glass zullen Bruce Willis als de onbreekbare man David Dunn (Unbreakable), en James McAvoy als de van 24 persoonlijkheden voorziene seriekidnapper Kevin/The Horde (Split) het tegen elkaar opnemen. Ook Ana Taylor-Joy herneemt haar rol als Casey Cooke uit Split. De titel Glass is dan weer een referentie naar Elijah Price/Mr. Glass, de hoofdvillain uit Unbreakable vertolkt door Samuel L. Jackson, dewelke ook terugkeert naar de rol.

Onze reviews van Unbreakable en Split lees je hier en hier.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.