Random Article


Warner Bros. en DC werken aan Live-Action Titans en geanimeerde Young Justice: Outsiders Televisiereeksen

 

Posted 25/04/2017 by

De afgelopen jaren doet DC Comics het zeer goed op het kleine scherm, ondanks het recente bericht rond PowerlessMet gevestigde waarden zoals Arrow, The Flash, Supergirl, Gotham, Lucifer en Legends of Tomorrow kent iedereen wel een van de vele televisiereeksen op The CW of FOX. Daar zal binnenkort nog een live-action titel bijkomen: Titans. De serie zal focussen op het gelijknamige superheldenteam en iets oudere versie van de Teen Titans uit de comics onder leiding van voormalige Batman-sidekick Dick Grayson/ Nightwing en met leden zoals Starfire, Raven, Kid Flash en Beast Boy. Eerder was er al een gelijknamige reeks in ontwikkeling bij TNT. Producenten van dienst zijn scenarist Akiva Goldsman (Star Trek: Discovery), Geoff Johns en natuurlijk "DC op TV"-guru Greg Berlanti (The Flash, Arrow).

De Teen Titans verschenen voor het eerst in The Brave and the Bold #54 uit 1964 als een juniorenversie van de Justice League bestaande uit de sidekicks van bekende helden als Batman, The Flash en Wonder Woman. Uiteindelijk zouden er nog meer jonge superhelden zich bij het team vervoegen, wat leidde tot de klassieke New Teen Titans-run uit de jaren 80 waarin Robin Nightwing werd en een leidde bestaande uit Starfire, Raven, Kid Flash, Cyborg en Beast Boy.

Daarnaast werd ook het derde seizoen van Young Justice – de populaire animatiereeks rond de Teen Titans – officieel aangekondigd onder de naam Young Justice: Outsiders. Releasedata zijn er vooralsnog niet, maar beide reeksen zullen beschikbaar zijn via een exclusief digitaal Warner Bros./DC Comics-streamingkanaal in 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.