Random Article


Releasedata voor Star Wars: Episode IX en Indiana Jones 5 bekend

 

Posted 25/04/2017 by

Disney en Lucasfilm hebben zonet de officiële Amerikaanse releasedata voor zowel Star Wars: Episode IX als Indiana Jones 5 bekendgemaakt. De negende Saga-film uit de Star Wars-franchise en het vervolg op The Last Jedi zal op 24 mei 2019 verschijnen (bij ons waarschijnlijk 22 mei). Regisseur van dienst is Colin Trevorrow (Jurassic World). Episode IX wordt bovendien het sluitstuk over Reys verhaal dat in The Force Awakens van start ging. Daarnaast zal de vijfde Indiana Jones-film op 10 juli 2020 (bij ons 8 juli) verschijnen. Net zoals bij de vorige delen keren zowel regisseurs Steven Spielberg als actiester Harrison Ford terug.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.