Random Article


Gerucht: Marvel’s Avengers 4 heeft als titel Avengers: The Infinity Gauntlet

 

Posted 25/04/2017 by

Toen ze voor het eerst werden aangekondigd, stonden Marvel's derde en vierde Avengers-films bekend als Avengers: Infinity War Part 1 en Avengers: Infinity War Part 2. Nu is dat niet langer het geval en zullen de films zelfs niet meer tegelijkertijd opgenomen worden. Recentelijk liet Marvel Studios-opperhoofd Kevin Feige weten dat de ondertitel van de vierde Avengers-film weleens een spoiler zou kunnen zijn. Actrice Zoe Saldana, bekend voor haar rol als Gamora in Guardians of the Galaxy, verwees dan weer naar de vierde film als "Gauntlet", waardoor de officiële titel weleens Avengers: The Infinity Gauntlet zou kunnen worden. 

Hierdoor zou Marvel titelgewijs een omgekeerde volgorde hanteren dan in de comics. The Infinity Gauntlet, waarin überschurk Thanos de zes Infinity Gems/Stones verzamelde en oppermachtig werd, verscheen in 1991. The Infinity War, waarin de Marvel-superhelden en ene inmiddels van de Infinity Gems ontheven Thanos te maken kregen met de donkere kant van ruimteheld Adam Warlock en een leger klonen, was de sequel die in 1992 werd uitgebracht.

In de films zal dit verhaal uiteraard wat anders lopen. In Avengers: Infinity War (2018) zal Thanos (Josh Brolin) samen met zijn Black Order en mogelijk een Chitauri-leger de zes Infinity Stones – de centrale MacGuffins in de Marvel-films – proberen te verzamelen, waardoor hij o.a. naar de thuisplaneet van het Nova Corps Xandar, Thor's thuis Asgard en de ten slotte de Aarde wordt gelokt. Voor de Avengers en Guardians of the Galaxy start dan een race tegen de klok om de Stones eerder te verzamelen en veilig te stellen. Ietwat gelijkaardig aan de aan The Infinity Gauntlet voorafgaande minireeks Thanos Quest (1991), dus. Thanos slaagt in zijn opzet en weet In de vierde Avengers-film dan de zes stenen te hanteren in zijn Infinity Gauntlet, waardoor hij oppermachtig wordt, de helft van het universum wegveegt en de overgebleven helden hém een bezoekje moeten brengen, zoals in de oorspronkelijke The Infinity Gauntlet-minireeks.

Avengers: Infinity War verschijnt eind april 2018 en wordt geregisseerd door de gebroeders Russo (Captain America: The Winter Soldier, Civil War).

Avengers: al dan niet The Infinity Gauntlet volgt een jaar later.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.