Random Article


Amerikaans Netwerk NBC schrapt DC’s Powerless

 

Posted 25/04/2017 by

Fans van Powerless keken deze week vreemd op. De volgende aflevering, die normaal op donderdag verschijnt, is immers helemaal nergens in de NBC-planning te bespeuren. Het eerste seizoen van de sitcom die zich afspeelt in DC's universum, zou daarmee in gevaar komen op het Amerikaanse netwerk. Vermoedelijk is een officiële stopzetting van Powerless dus niet veraf, zoals ook bij Constantine na slechts één seizoen al gebeurde.

Eerder waren er al plotse wisselingen in de aanpak van de reeks en uitgebreide reshoots. Zo zou de reeks oorspronkelijk over een verzekeringsfirma gaan, maar werd de uiteindelijk opzet die van een R&D-afdeling bij Wayne Enterprises. De DC Comics-gimmick in een anders vrij generische reeks met vergeetbare personages was alleszins niet genoeg om kijkers langdurig te interesseren…

Onze recensie van de eerste aflevering van Powerless vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.