Random Article


Nieuwe Featurette voor Marvel’s X-Men Spin-Off Legion op FOX

 


Posted 24/04/2017 by

FX en Marvel hebben een nieuwe featurette vrijgegeven voor Legion, de tv-serie dewelke een spin-off vormt van de X-Men-franchise van Marvel en 20th Century Fox en eerder dit jaar al bij ons op televisiezender FOX te zien was.

Legion, echte naam: David Haller, is een extreem machtige mutant en de onwettige zoon van X-Men-oprichter Professor Charles Xavier. David lijdt aan een meerdere persoonlijkheidsstoornis, maar het voordeel is dat al deze persoonlijkheden wel verschillende superkrachten bevatten. Het personage verscheen voor het eerst in Marvel’s New Mutants #25 uit 1985 en werd zowel een geduchte vijand voor de X-Men als een getormenteerde antiheld in zijn eigen reeks.

Naast Dan Stevens als Legion vervoegden ook enkele andere namen de cast. Aubrey Plaza speelt David’s vriendin Lenny, Jean Smart is de therapeute Melanie, terwijl Rachel Keller werd gecast als de straatwijze Syd. Legion wordt geproduceerd door Noah Hawley (Fargo). De reeks speelt zich echter niet volledig in hetzelfde universum af als de X-Men-films.

Onze recensie van het eerste seizoen vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.