Random Article


Shannon Purser (Stranger Things) wil Marvel’s Squirrel Girl vertolken

 

Posted 19/04/2017 by

Na de verdere aankondiging van Marvel's New Warriorstelevisiereeks op Freeform onthulde Amerikaanse actrice Shannon Purser, bekend van haar rol als Barb Holland in Stranger Things op Netflix en die van Ethel Muggs in Riverdaledat ze maar al te graag Marvel's Squirrel Girl wil vertolken – één van de hoofdrollen in de tv-reeks gebaseerd op de jonge Marvel-superhelden.

Squirrel Girl/Doreen Green verscheen voor het eerst in Marvel Super-Heroes Vol. 2 #8 (1992) als creatie van Steve Ditko en Will Murray. Het personage moest een grappige – eigenlijk eenmalige – tegenhanger worden voor de al te serieuze comics in de jaren 90, is bovenmenselijk snel en sterk en kan met eekhoorns communiceren. Doorheen de jaren was ze onder meer de babysitter voor Luke Cage en Jessica Jones alsook lid van de Great Lakes Avengers. Doorheen haar superheldencarrière versloeg Squirrel Girl onder meer machtige schurken zoals Thanos en Doctor Doom. Onlangs nam haar populariteit toe dankzij The Unbeatable Squirrel Girl, haar eerste soloreeks door Ryan North (Adventure Time) en Erica Henderson (Quantum & Woody).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.