Random Article


Michael McElhatton (Game of Thrones) heeft rol te pakken in DC’s Justice League

 

Posted 19/04/2017 by

In een recent interview onthulde acteur Michael McElhatton dat hij te zien zal zijn in DC's Justice League, de samenkomst van 's werelds grootste sueprhelden op het grote scherm. McElhatton, vooral bekend van zijn rol als Roose Bolton in HBO's Game of Thronesvervoegt daarmee zijn collega Ciaran Hinds die booswicht Steppenwolf speelt. Over zijn rol is vooralsnog weinig geweten, maar hij zou voornamelijk in de openingsscène zitten, waarin een groots gevecht in het verre verleden wordt getoond. Vermoedelijk draait het hier om een eerste poging van de duistere god Darkseid om de Aarde te veroveren, maar wordt hij tegengehouden door een leger bestaande uit mensen, Atlanteanen en Amazones.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe, wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Alles over ‘s werelds grootste superhelden lees je in onze START TO READ: Justice League.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.