Random Article


Eerste Trailer voor Marvel’s Cloak & Dagger Televisieserie

 


Posted 19/04/2017 by

Marvel Television en Freeform, een zijtak van het ABC-netwerk waarop Agents of S.H.I.E.L.D. en binnenkort ook The Inhumans wordt uitgezonden, hebben zonet de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe Marvel tv-serie: Cloak and Dagger. 

De reeks wordt gebaseerd op de twee jonge straathelden die voor het eerst verschenen in Peter Parker, the Spectacular Spider-Man #64 (1982) als creaties van Bill Mantlo en Ed Hannigan. Tyrone “Ty” Johnson (Cloak) en Tandy Bowen (Dagger), beiden op jonge leeftijd weggelopen van huis, kregen na een reeks gruwelijke drugsexperimenten bovenmenselijke krachten. Tyrone wordt omgeven en beheerst door een mantel van duisternis, maar kan dankzij deze gaven wel teleporteren. Zijn duisternis wordt in toom gehouden door Tandy’s gloeiende gaven. Zij verpersoonlijkt immers het licht en kan hiermee dolken manifesteren. Samen vormen ze een soort yin-yang-duo dat drugs uit de straten van New York probeert weg te krijgen. Doorheen hun carrière als superhelden ontmoetten ze meermaals gevestigde waarden als Spider-Man, Daredevil en Luke Cage.

Cloak & Dagger wordt, net zoals de comics, een actievolle superheldenreeks met heel wat romantiek tussen de twee leads. Acteertalent van dienst wordt Olivia Holt (I Didn’t Do It) als Dagger en Aubrey Joseph (Run All Night) als Cloak. Showrunner van dienst wordt Joe Pokaski (Heroes) en een premièredatum staat gepland voor ergens in 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.