Random Article


Anna Boden en Ryan Fleck regisseren Marvel’s Captain Marvel Film

 

Posted 19/04/2017 by

Sinds de bevestiging dat Brie Larson inderdaad de titulaire rol van Captain Marvel op zich zal nemen en zich al aan het inlezen was, ging Marvel de afgelopen maanden op zoek naar een cineast(e) van dienst. Regisseursduo Anna Boden en Ryan Fleck zullen de prestigieuze Captain Marvel-film onder handen nemen, de eerste Marvel Studios-film met een vrouwelijke hoofdrol. Eerder werkten ze al samen aan Mississippi Grind (2015) met Ryan Reynolds en Ben Mendelsohn, It’s Kind of a Funny Story (2010), Sugar (2008) en Half Nelson (2006). De focus op individuele personages en hun verschillende karakterstudies leidden tot Marvel's uiteindelijke keuze.

Captain Marvel vertelt het verhaal van luchtmachtpilote Carol Danvers, dewelke na aanraking met een buitenaards Kree-artefact bovenmenselijke krachten verkrijgt en één van de machtigste helden in het Marvel-universum wordt. Danvers verscheen voor het eerst in Marvel Super-Heroes #13 (1968), werd Ms. Marvel in Ms. Marvel #1 (1977) en nam uiteindelijk de Captain Marvel-mantel over in Avenging Spider-Man #9 (2012). Alles over het personage lees je in deze special.

Captain Marvel behoort tot Phase Three van het Marvel-filmuniversum en knalt in maart 2019 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.