Random Article


Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 heeft maar liefst Vijf Post-Credits Scènes

 

Posted 18/04/2017 by

Wij moeten nog een weekje wachten op de release van Marvel's Guardians of the Galaxy Vol. 2maar enkele gelukkigen konden de blockbuster gisteren al aanschouwen. Niet alleen waren de eerste reacties (zoals gewoonlijk) uiterst positief, ook werd onthuld dat de film meerdere post-creditsscènes zal hebben. Naar goeder gewoonte bevat elke Marvel Studios-film een korte scène tijdens of na de credits om de volgende avonturen op te zetten. Ditmaal zou het gaan om vijf extra scènes na Guardians of the Galaxy Vol. 2zo bevestigde regisseur James Gunn op Twitter.

De sequel op de eerste film uit 2014 wordt opnieuw geregisseerd door James Gunn en vergroot de kosmische uithoek van het Marvel-filmuniversum. Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan eind april 2017.

Alles over Marvel’s Guardians of the Galaxy lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.