Random Article


Eerste Trailer voor Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi

 


Posted 14/04/2017 by

Disney en Lucasfilm hebben zonet de eerste beelden voor Star Wars Episode VIII: The Last Jedi vrijgegeven. De achtste film in de Star Wars-saga wordt geregisseerd en geschreven door Rian Johnson (Looper) en zal het langverwachte verhaal van Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega) uit Star Wars: The Force Awakens verder zetten. Uiteraard zullen ook oude getrouwen zoals Jedi-ridder Luke Skywalker (Mark Hamill) en generaal Leia (Carrie Fisher) terugkeren om de strijd tegen de First Order onder leiding van Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) en Kylo Ren (Adam Driver) te hervatten.

Samen met andere The Force Awakens-acteurs zoals Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels en Gwendoline Christie worden ze vervoegd door nieuwkomers Benicio Del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran. Het tweede deel in deze nieuwe Star Wars-trilogie knalt op 15 december 2017 onze Melkweg binnen.

Onze review van Star Wars: The Force Awakens kan je hier nalezen.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."