Random Article


Eerste Foto’s voor Kingsman 2: The Golden Circle

 

Posted 13/04/2017 by

Regisseur Matthew Vaughn en 20th Century Fox hebben zonet de eerste foto's via Entertainment Weekly vrijgegeven voor Kingsman 2: The Golden CircleOnder meer Colin Firth en Taron Egerton hernemen hun rollen uit The Secret Service en worden voor het vervolg vervoegd door Channing Tatum, Jeff Bridges en Halle Berry.

De oorspronkelijke filmadaptatie van de gelijknamige graphic novel door Mark Millar en Dave Gibbons werd geregisseerd door Matthew Vaughn, zoals vaker bij filmadaptaties van Millars werk. De spionagefilm had bovendien een erg indrukwekkende cast met onder andere Colin Firth, Samuel L. Jackson, Sofia Boutella en Taron Egerton. Het vervolg, getiteld Kingsman: The Golden Circle wordt dan weer niet gebaseerd op een bestaande comic en zal op 27 september 2017 verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.