Random Article


Hasbro en Paramount Pictures plannen een G.I. Joe Film Reboot

 

Posted 11/04/2017 by

2013. Zo lang is het geleden dat G.I. Joe: Retaliation (2013) in de bioscoopzalen verscheen. Het werd de tweede en wellicht laatste film, naast de eerste Joe-film The Rise of Cobra (2009), in de blockbusterfranchise die G.I. Joe had moeten worden.

Daarom plannen Paramount Pictures en speelgoedproducent Hasbro een reboot van de 80s speelgoedfranchise om niet enkel de trouwe fans te entertainen, maar vooral een nieuw doelpubliek aan te spreken. Noch kritisch noch financieel kunnen de eerste twee Joe-films immers als successen beschouwd worden en een "hedendaagse take op de franchise" zou daar nu verandering in moeten brengen. Die vermeende crossover met de Transformers-films komt er dus wellicht nog niet meteen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.