Random Article


Eerste Trailer voor LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures Seizoen 2

 


Posted 09/04/2017 by

Wanneer je het succes van The LEGO Movie (2014) en de langdurende LEGO Star Wars-videogamefranchise die binnenkort met een nieuw deel opgebouwd rond The Force Awakens uitbreidt, combineert, krijg je LEGO Star Wars: The Freemaker AdventuresHet tweede seizoen van de animatiereeks zal in de zomer op Disney XD verschijnen en het verhaal van de familie scavengers verderzetten. Wanneer het jongste lid via een oud artefact, de Kyber Saber, ontdekt dat hij Force-sensitive is, wordt het gezin midden het strijdgewoel van de Galactische Burgeroorlog tegen The Empire geslingerd. Verwacht je opnieuw aan heel wat visuele humor, cameo's en non-canonieke avonturen doorheen het Star Wars-universum.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.