Random Article


Releasedatum voor Fear the Walking Dead Seizoen 3 op AMC België bekend

 

Posted 05/04/2017 by

Nog voor het einde van het tweede seizoen van AMC’s Fear the Walking Dead wisten we al dat het televisienetwerk opnieuw vertrouwen had in de zombiereeks. AMC bestelde immers meteen een derde seizoen voor de The Walking Deadspin-off, dat zestien afleveringen zal tellen. Nu hebben we ook een langverwachte releasedatum: 5 juni.

De serie speelt zich tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps af en introduceert dus een geheel nieuwe groep overlevenden in de globale epidemie. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters). De serie is, in tegenstelling tot de hoofdreeks, niet gebaseerd op de The Walking Dead Image-comic.

Het derde seizoen van Fear the Walking Dead start op 5 juni op AMC België. Onze recensie van het zevende seizoen van The Walking Dead vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.