Random Article


Seth Rogen en Evan Goldberg werken aan Film over Robert Kirkman’s Invincible

 

Posted 04/04/2017 by

De kogel is door de kerk. Als een van de weinige tot nog toe niet verfilmde, doch zeer succesvolle comicbooks zal nu Invincible van Image Comics alsnog een live-action adaptatie krijgen. Regisseurs- en scenaristenduo Seth Rogen en Evan Goldberg (This Is the End, The Interview) zullen de blockbuster regisseren, schrijven en produceren bij Universal Pictures. Het duo bouwde al heel wat krediet op bij comicbookliefhebbers met hun tv-adaptatie van Preacher (Garth Ennis/Steve Dillon) voor AMC. Mede-bedenker van dienst Robert Kirkman wordt mede-producent en zal, net zoals bij die andere verfilmingen van zijn populaire comics, The Walking Dead en Outcast, nauw bij het project betrokken zijn. Een tijdje terug toonde Drake Bell al interesse om de titulaire superheld te vertolken.

Invincible verscheen voor het eerst in Tech Jacket #1 (2002) en kreeg in het daaropvolgende jaar zijn eigen soloreeks, toepasselijk getiteld Invincible bij Image Comics. De comic van auteur Robert Kirkman (The Walking Dead) en artiesten Cory Walker en Ryan Ottley vertelt het verhaal van tiener Markus Sebastian Grayson, zoon van een buitenaardse succesvolle superheld, die in zijn voetstappen treedt om een eigen carrière uit te bouwen. Invincible beschikt over bovenmenselijke kracht, uithoudingsvermogen en kan zowel snel genezen als vliegen. Onlangs onthulde Kirkman dat de populaire comic in het najaar van 2017 zal eindigen bij nummer #144. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.