Random Article


Eerste Kijk op de Tomb Raider Reboot met Alicia Vikander

 

Posted 27/03/2017 by

Na wat gelekte foto's vanop de set van de Tomb Raider-reboot werden vandaag de eerste officiële afbeeldingen vrijgegeven. We herkennen natuurlijk de Zweedse actrice Alicia Vikander als hoofdfiguur Lara Croft. De beelden hebben een opvallende gelijkenis met de recente en heel populaire videogamereboot van de franchise uit 2013 en het vervolg uit 2015.

Deze Tomb Raider-reboot met Alicia Vikander (The Danish Girl, Ex Machina) als de avontuurlijke archeologe Lara Croft, is in handen van regisseur Roar Uthaug (The Wave). Het populaire videogamepersonage uit de Tomb Raider-franchise verscheen voor het eerst in Tomb Raider (1996) van Core Design en kende eerder, naast tal van videogamesequels en comics al twee verfilmingen waarin Croft vertolkt werd door Hollywoodicoon Angelina Jolie. Deze nieuwe reboot in de Tomb Raider-filmfranchise is een coproductie van MGM en Warner Bros. en zal in maart 2018 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.