Random Article


Wedstrijd: Win Tickets voor de Exclusieve Avant-Première van Power Rangers in Kinepolis Antwerpen

 


Posted 21/03/2017 by

Op 5 april knalt de nieuwe Power Rangers-film van Lionsgate, Saban Brands en regisseur Dean Israelite (Project Almanac) de Belgische bioscoopzalen zalen binnen. De sci-fi superheldenfilm wordt een reboot van Saban's populaire Mighty Morphin Power Rangers tv-serie uit de jaren 90 en stopt het verhaal van tieners Jason, Zack, Billy, Trini en Kimberly en hun strijd tegen de kwaadaardige Rita Repulsa in een nieuw jasje. Vanaf 28 maart is de nieuwe Power Rangers-prent ook al op beperkte uren en dagen te zien in verschillende Kinepolis-filialen.

Op maandag 27 maart – Morphin' Monday – vindt er echter een unieke avant-première plaats van Power Rangers in Kinepolis Antwerpen, speciaal voor de echte fans. Het wordt de allereerste keer dat je de film in België kan zien en dankzij Brainfreeze en Belga Films kan jij daarbij zijn! Eén voorwaarde: je moet van kop tot teen gekleed zijn in de kleur van je favoriete Power Ranger (of je komt gewoon als cosplayer in een echt Power Ranger-pak, nog beter!). It's Morphin Time!

WAT KAN JE WINNEN?

Eén van de 8 duotickets voor de unieke avant-première van Power Rangers in Kinepolis Antwerpen

Maandag 27 maart

19u00: onthaal met goodies, foto's, tijdelijke tattoo's en popcorn

20u00: start van de film

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Zo luid mogelijk de kleur van je favoriete Power Ranger roepen in de comments onderaan en ook volledig in die kleur (of het volledige kostuum) komen opdagen op 27 maart te Kinepolis Antwerpen. De namen van de winnaars worden op de gastenlijst gezet.

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Sharing/Retweeting increases chances of winning!

 

Deze wedstrijd loopt tot en met zaterdag 25 maart.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op zondag 26 maart en op de gastenlijst geplaatst.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.