Random Article


George Romero’s Empire of the Dead TV-Serie komt naar AMC

 

Posted 21/03/2017 by

Dat Empire of the Dead, de Marvel-comic geschreven door zombie-grootmeester George A. Romero (Night of the Living Dead, Dawn of the Dead), een tv-serie wordt, wisten we al even. Nu weten we ook waar we die nieuwe reeks zullen kunnen volgen. Televisiezender AMC kocht immers onlangs de rechten op. Romero, die vrij kritisch staat tegenover die andere zombiereeks gebaseerd op een comic – The Walking Dead (uiteraard ook op AMC) – zal de tv-serie zelf schrijven samen met Peter Grunwald. Naast The Walking Dead en Fear the Walking Dead vervoegt dus deze nieuwe zombiereeks het Amerikaanse netwerk.

George Romero’s Empire of the Dead ging van start in 2014 en is een 15-delige comicbookreeks opgedeeld in drie acts. Het toont een post-apocalyptisch New York City waar niet alleen zombies rondhangen, maar ook vampieren een bijt uit de Big Apple willen nemen. De comic werd getekend door Alex Maleev, Dalibur Talajic en Andrea Mutti.

Een releasedatum voor dit project is nog niet bekend.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.