Random Article


Joe Manganiello is onzeker over zijn toekomst als Deathstroke in DC’s The Batman

 

Posted 20/03/2017 by

Met de aanstelling van Matt Reeves als regisseur voor DC's The Batman wordt de hele productie wat achterop geschoven tot in 2018, maar dat is nog maar het minste van de zorgen van Joe Manganiello. Hij zou normaal Slade Wilson/Deathstroke tot leven wekken in de Batman-spin-off, maar door een geheel nieuw script lijkt zijn toekomst bij Warner Bros' superheldenuniversum plots onzeker. Zijn antwoord over de kans dat we zijn personage nog zien opduiken als antagonist van dienst?

Misschien. We zullen zien…

Een releasedatum voor The Batman is er vooralsnog niet, maar de productie gaat wellicht begin 2018 van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.