Random Article


Michael Rosenbaum heeft cruciale rol te pakken in Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2

 

Posted 18/03/2017 by

Een rol als Peter Quill, ook wel Star-Lord, de leider van de Guardians of the Galaxy in Marvel's filmuniversum heeft uiteindelijk niet mogen zijn, maar Michael Rosenbaum, bekend van zijn rol als Lex Luthor in de Smallville tv-reeks en als de stem van Wally West/The Flash in Justice League en Justice League Unlimited, zal dan toch in de sci-fi-franchise te zien zijn. Regisseur James Gunn onthulde recent dat de Amerikaanse acteur in het geheim gecast werd in Guardians of the Galaxy Vol. 2Het zou gaan over een substantiële rol met best wat gedeelde scènes met Sylvester Stallone. Is ook Rosenbaum een van de Elders of the Universe?

De sequel op de eerste film uit 2014 wordt opnieuw geregisseerd door James Gunn en vergroot de kosmische uithoek van het Marvel-filmuniversum. Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan eind april 2017.

Alles over Marvel’s Guardians of the Galaxy lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.