Random Article


Terry Notary (Kong: Skull Island) is de Rechterhand van Thanos in Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 11/03/2017 by

In een interview voor Kong: Skull Island verkondigde motion-capture-acteur Terry Notary dat hij na zijn rol als King Kong nu een andere prominent CGI-personage mag vertolken. Hij wordt immers de (nog niet nader verklaarde) rechterhand van überschurk Thanos in Marvel's Avengers: Infinity War. Hij zal niet alleen naast Josh Brolin als Thanos staan, want ook drie andere acteurs/ actrices werden onlangs voor een gelijkaardige rol gecast.

Op IMDb stond dan weer een eerste hint naar zijn rol, waar hij als "Cul Obsidian" vernoemd wordt. In de recente comics was de Cull Obsidian of ook wel The Black Order een team van vijf generaals die door Thanos naar de Aarde gestuurd werden tijdens Marvel's Infinityevent (2013). Black Dwarf, Corvus Glaive, Ebony Maw, Proxima Midnight en Supergiant zijn een soort halfgoden, die tussen intergalactische titanen zoals Thanos en gewone ruimtewezens zoals de Skrulls of Kree zweven. Een leger aangevoerd door de generaal(s) van een omnipotente titaan? De parallellen tussen Infinity War en DC's Justice League blijven pijnlijk duidelijk.

In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.