Random Article


Regisseur James Mangold onthulde het Einde van Marvel’s Logan al in “The Wolverine” (spoilers)

 

Posted 11/03/2017 by

Een oplettende fan had na het bekijken van The Wolverine (2013) en spiritueel vervolg Logan (2017) een interessante theorie. Het einde van de laatste Wolverine-prent werd eigenlijk al vier jaar eerder verklapt. In een scène uit The Wolverine zegt Yukio, de Japanse die de dood van mensen in visioenen ziet, aan Logan dat hij "vol bloed, op zijn rug zou sterven, met zijn hart in zijn hand.". Een gelijkaardige scène vindt inderdaad later plaats in de film en Wolverine is even klinisch dood vooraleer zijn genezingsfactor hem terugbrengt. Maar ook in Logan kunnen we dat even visueel voorstellen:

Knap vooruitgepland van cineast James Mangold, die beide films regisseerde? Of simpelweg een fan die er te veel inziet? 

Wat we van de film vonden, lees je in onze recensie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.