Random Article


Nieuwe X-Men TV-Serie op FOX heet “Gifted”

 

Posted 11/03/2017 by

Eindelijk kennen we de naam voor de nieuwste X-Men-televisiereeks op FOXGifted. Samen met een eerste foto van de cast kregen we de titel te horen van producente Lauren Shuler Donner. Uiteraard verwijst de naam naar de speciale en unieke "gaven" van de verschillende mutanten, maar doorheen de jaren werd het begrip ook geassocieerd met "Charles Xavier's School for Gifted Youngsters", waar de X-Men verblijven, of natuurlijk de populaire Gifted-verhaallijn uit de Astonishing X-Men-reeks (2004-2013) van Joss Whedon en John Cassaday.

De pilootaflevering zou focussen op twee menselijke ouders en hun mutantenkind, die op de vlucht zijn voor de overheid en zo een ondergronds (verzet)netwerk vervoegen. Het doet alleszins sterk denken aan de bekende Morlocks uit de X-Men-mythologie, waarbij verschillende opvallende mutanten zich in de riolen verscholen en daar in het geheim leefden. Ook werd al gehint naar de angstaanjagende Sentinels. De reeks wordt de tweede Marvel-reeks bij FOX – na Legion – en vervangt het eerder stopgezette Hellfire. Over een releasedatum is voorlopig nog niets geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.