Random Article


Nieuwe Trailer voor Fast 8 – The Fate of the Furious

 


Posted 09/03/2017 by

Universal Pictures heeft een nieuwe explosieve trailer vrijgegeven voor The Fate of the Furious, de inmiddels achtste film in de The Fast and the Furious-franchise en de eerste zonder wijlen Paul Walker, dewelke overleed tijdens de opnames voor Furious 7. De familie van Dom Toretto (Vin Diesel) dreigt uit elkaar te vallen, wanneer ze schijnbaar worden verraden uit wel zeer onverwachte hoek. Oudgedienden als Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Dwayne “The Rock” Johnson en Jason Statham keren terug, terwijl Charlize Theron de grote villain van dienst speelt. De regie is in handen van F. Gary Gray (Straight Outta Compton).

The Fate of the Furious/Fast 8 snelt op 12 april 2017 de bioscoopzalen binnen.

Alles over de actiefranchise, dewelke begon als “Point Break met straatracers” en één van de allergrootste filmfranchises aller tijden werd, lees je in deze special.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.