Random Article


MIT stelt eerste live-action versie van Marvel’s Riri Williams/Ironheart voor

 


Posted 09/03/2017 by

Marvel gebruikt de prestigieuze school MIT (Massachusetts Institute of Technology) in hun comics en films, dus doet MIT hetzelfde met één van hun personages. In deze promotionele video voor Pi Day, de dag waarop bekend wordt gemaakt welke studenten worden toegelaten op de school, zien we een allereerste live-action versie van het Marvel-personage Riri Williams, momenteel de opvolgster van Iron Man/Tony Stark als Ironheart. De superslimme Riri verscheen voor het eerst in Marvel's Invincible Iron Man #7 (2016) en werd op 15-jarige leeftijd al toegelaten op MIT, waar ze ook haar eerste Iron Man-harnas bouwde en de aandacht van Tony Stark trok. Momenteel maakt ze het mooie weer in het nieuwste volume van de Invincible Iron Man-reeks, na de schijnbare dood van Tony Stark. Onze review van het eerste deel lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.