Random Article


Releasedatum voor Outcast Seizoen 2 onthuld

 

Posted 07/03/2017 by

Cinemax en FOX hebben zonet de officiële releasedatum vrijgegeven voor het tweede seizoen van Outcast, de horrortelevisieserie gebaseerd op de gelijknamige Image-comic van Robert Kirkman (The Walking Dead) en Paul Azaceta (Irredeemable). De televisieserie keert terug op maandag 10 april om 22.30u op FOX.

In Outcast volgen we Kyle Barnes (Patrick Fugit), een man die al zijn hele leven wordt geplaagd door (letterlijke) demonen. Samen met dominee Anderson (Philip Glenister) gaat Kyle op zoek naar een normaal leven. Wat Kirkmans The Walking Dead deed voor het zombiegenre, doet het zeer goed ontvangen Outcast voor het duivelsuitdrijving-/possession-genre.

Onze review van het eerste seizoen lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.