Random Article


Nickelodeon kondigt nieuwe 2D “Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles” Animatieserie aan

 

Posted 07/03/2017 by

Het opkomende vijfde seizoen van de in 2012 gestarte Teenage Mutant Ninja Turtles-animatieserie op Nickelodeon gaat later deze maand van start en zal meteen ook het laatste zijn. In 2018 keren ieders favoriete gemuteerde ninjaschildpadden echter terug naar de zender in een volledige nieuwe animatieserie, dewelke terug in 2D en getekend zal zijn in plaats van de 3D CGI uit de huidige reeks. Makers van dienst zijn Andy Suriano (Samurai Jack) en Ant Ward (producer van de huidige TMNT-reeks) en het eerste seizoen zal 26 afleveringen tellen. De voorlopige titel wordt Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles en het verhaal zal de TMNT en hun geliefkoosde New York City naar meer mystieke sferen drijven – met nieuwe dimensies en misschien zelfs wat nieuwe krachten voor de broers. Men blijft echter een luchtige, voor kinderen gepaste toon behouden.

Rise of the TMNT zou dan de vierde animatiereeks gebaseerd op de schildpadden, die voor het eerst in de comics verschenen in 1984, worden en staat gepland voor een première in 2018. Alles over de Turtles lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.