Random Article


Star Wars Rebels krijgt Vierde Seizoen op Disney XD

 


Posted 05/03/2017 by

De strijd tegen The Empire gaat door in het vierde seizoen van Star Wars Rebels!

Via het officiële Star Wars-Twitteraccount werd afgelopen weekend onthuld dat Star Wars Rebels een vierde seizoen zal krijgen.Het verhaal van Jedi-ridder Kanan, padawan Ezra en de andere crewleden van ruimteschip The Ghost zet zich dus verder na het debuut van de iconische Grand Admiral Thrawn, een übervillain uit de Galactic Civil War in de (nu) non-canon boeken, ook wel de Thrawn TrilogyHet huidige derde seizoen loopt deze maand op zijn einde.

Onze recensie van de eerste aflevering van het derde seizoen van Star Wars Rebels lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.