Random Article


Brainfreeze interviewt volgende week Jeffrey Dean Morgan en Norman Reedus uit The Walking Dead

 

Posted 05/03/2017 by

Op dinsdag 7 maart heeft Brainfreeze de kans om enkele prominente castleden van ieders favoriete zombietelevisiereeks op AMC en FOX, The Walking Dead, te interviewen. Niemand minder dan fan-favorites Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, Batman V Superman: Dawn of Justice), Norman Reedus (The Boondock Saints, Blade II) en Greg Nicotero zullen aan onze vragen onderworpen worden. Uiteraard willen we ook jullie de kans geven om een vraag door te spelen aan Negan, Daryl Dixon of showrunner/ special make-up-effects-legende Nicotero van The Walking Dead. Laat het ons weten in de comments!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.