Random Article


Ken Leung is Karnak in Marvel’s The Inhumans TV-Serie

 

Posted 03/03/2017 by

Een nieuwe dag, nieuw castingnieuws voor Marvel’s The Inhumans-televisieserie. Acteur Ken Leung (Star Wars: The Force Awakens, X-Men: The Last Stand) wordt tacticus Karnak, die zelfs in de sterkste structuren zwakheden kan spotten. Karnak, die voor het eerst verscheen in Fantastic Four #45 (1965),  is de neef van Black Bolt en hondstrouwe adviseur van zijn koning. Eerder vervoegden al Iwan Rheon (Game of Thrones) als MaximusAnson Mount als koning Black Bolt en Serinda Swan als Medusa de Inhumans-reeks.

The Inhumans zal lanceren met een tweedelige aflevering als langspeelfilm, dewelke vanaf 4 september 2017 ook gedurende twee weken in IMAX zal vertoond worden in Amerikaanse bioscoopzalen, vooraleer de reeks in première gaat op 26 september en Agents of S.H.I.E.L.D. zal vervoegen op ABC. Meer over de Inhumans lees je in deze special.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.