Random Article


Superman-acteur Henry Cavill zoekt naar Green Lantern in DC’s Justice League

 

Posted 02/03/2017 by

Henry Cavill, DC’s Superman in Man of Steel, Batman V Superman: Dawn of Justice en de opkomende Justice League, maakt wat fun met de fans op zijn Instagram. Hij postte enkele foto’s met het onderschrift “Kal looking for Hal”, waarmee hij uiteraard bedoelt dat zowel zijn personage (Kal-El) en Cavills naar Superman vernoemde hond op zoek zijn naar Hal Jordan, de eerste mens die in het Green Lantern Corps wordt ingelijfd. Voorlopig is Hal Jordan/Green Lantern de enige grote DC-superheld die nog niet gecast werd voor Justice League, maar het personage werd wel al – samen met collega John Stewart – bevestigd voor Green Lantern Corps in 2020.

kallookingforhal kallookingforhal2

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman V Superman) en de cast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, J.K. Simmons als commissaris Gordon en Ciaran Hinds als Steppenwolf. Justice League wordt de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.