Random Article


Nieuwe Trailer voor Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales

 


Posted 02/03/2017 by

Vers van de pers! Disney gaf zonet een nieuwe trailer vrij voor de opkomende Pirates of the Caribbean-film, Dead Men Tell No Tales of sinds kort ook Salazar’s Revenge, met Johnny Depp als Jack Sparrow en de langverwachte terugkeer van Orlando Bloom als Will Turner.

Dead Men Tell No Tales wordt geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg met een script van Jeff Nathanson en vertelt het verhaal van Jack Sparrow die achtervolgd wordt door zijn oude rivaal Kapitein Salazar. Deze demonische figuur en zijn gehele geestencrew zijn ontsnapt uit de mysterieuze Devil’s Triangle en trachten nu elke piraat op zee te vermoorden. Om hem te stoppen moet Sparrow – met behulp van Will Turner, Barbossa en co – Poseidons drietand bemachtigen. Deze vijfde Pirates of the Caribbean-film verschijnt op 26 mei 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.