Random Article


Teaser Trailer voor Netflix Original “Okja” van Snowpiercer-regisseur Bong Joon Ho

 


Posted 01/03/2017 by

Netflix heeft de eerste teasertrailer vrijgegeven voor Okja, een Netflix Original-film die vanaf 28 juni op de streamingdienst te zien zal zijn. De film wordt geregisseerd door Bong Joon Ho, de cineast achter Snowpiercer, en gaat over een jong meisje genaamd Mija dat alles moet riskeren om te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd ‘Okja’, ontvoerd wordt door een machtige multinational. Tot de cast behoren o.a. Tilda Swinton (Doctor Strange, Snowpiercer), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Source Code) en Steven Yeun (The Walking Dead). Mija wordt gespeeld door Ahn Seo-hyun.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.