Random Article


Anson Mount is Black Bolt in Marvel’s The Inhumans TV-Serie

 

Posted 28/02/2017 by

Na de casting van Iwan Rheon (Game of Thrones) als Maximus in Marvel’s The Inhumans TV-Serie werd nu de andere belangrijke rol gevonden. Anson Mount, bekend van zijn hoofdrol in AMC’s Hell on Wheels, zal immers koning Black Bolt vertolken. Deze figuur en leider van de Inhumans, die met zijn stem bergen in tweeën kan splijten, verscheen voor het eerst in Fantastic Four #45 (1965) en was in de comics onder meer een brugfiguur tussen de Inhumans en de Fantastic Four en Avengers. Zo was Black Bolt onder meer lid van de mysterieuze Illuminati, samen met onder meer Professor Xavier van de X-Men, Iron Man en Doctor Strange. Mount werd aangetrokken door de rol vanwege de uitdaging om zonder vocale elementen emoties over te moeten brengen. Black Bolts is immers zijn voornaamste wapen, vandaar dat de koning der Inhumans weinig van zeg is…

The Inhumans zal lanceren met een tweedelige aflevering als langspeelfilm, dewelke vanaf 4 september 2017 ook gedurende twee weken in IMAX zal vertoond worden in Amerikaanse bioscoopzalen, vooraleer de reeks in première gaat op 26 september en Agents of S.H.I.E.L.D. zal vervoegen op ABC. Meer over de Inhumans lees je in deze special.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.