Random Article


Tamuera Morrison is wellicht Thomas Curry in DC’s Aquaman Film

 

Posted 23/02/2017 by

Een tijdje terug raakte al bekend dat Hollywoodicoon Nicole Kidman (Moulin Rouge, Batman Forever, Eyes Wide Shut) in gesprek was om DC’s Aquaman te vervoegen. Volgens een nieuwe casting call zouden die gesprekken nu rond zijn en resulteren in een belangrijke rol voor de actrice, die eerder al in Wonder Woman te zien zou zijn. Zij wordt dus Atlanna, de Atlantische moeder van Aquaman en koningin van het eeuwenoude zeerijk, die verliefd werd op een menselijke vuurtorenwachter. Het resultaat van deze passionele ontmoeting was natuurlijk niemand minder dan onze favoriete Atlantische superheld: Aquaman! En het is ook deze vuurtorenwachter en de vader van Aquaman, Thomas Curry, die volgens deze casting call eveneens gevonden zou zijn. Temuera Morrison (Star Wars: Episode II – Attack of the Clones) neem deze rol op zich.

Eerder vervoegden al Jason Momoa als Aquaman zelve, Patrick Wilson als Ocean Master en Amber Heard als Mera de cast voor de superheldenfilm. Vooraleer hij in zijn eigen spin-off te zien is, keert Momoa nog terug als de koning der zeven zeeën in DC’s Justice League later dit jaar. Aquaman behoort tot het DC-filmuniversum, wordt geregisseerd door James Wan en komt eraan in oktober 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.