Random Article


Iwan Rheon (Game of Thrones) is Maximus in Marvel’s Inhumans TV-Serie

 

Posted 21/02/2017 by

Een maandje terug verscheen online een casting call voor Marvel’s The Inhumans-televisiereeks op ABC. Marvel Television en showrunner Scott Buck (Iron Fist) waren naast onder meer Black Bolt, Medusa en Karnak ook op zoek naar een acteur om Maximus The Mad te vertolken. De sluwe halfbroer van Black Bolt, die voor het eerst verscheen in Fantastic Four #47 (1966) en zowat de televisieversie van Loki belooft te worden, wordt gespeeld door niemand minder dan Iwan Rheon – ook wel de angstaanjagende Ramsay Bolton uit HBO’s Game of ThronesOver ideale casting gesproken!

The Inhumans zal lanceren met een tweedelige aflevering als langspeelfilm, dewelke vanaf 4 september 2017 ook gedurende twee weken in IMAX zal vertoond worden in Amerikaanse bioscoopzalen, vooraleer de reeks in première gaat op 26 september en Agents of S.H.I.E.L.D. zal vervoegen op ABC. Meer over de Inhumans lees je in deze special.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.