Random Article


Keanu Reeves ziet terugkeer als Neo in vierde The Matrix wel zitten

 

Posted 20/02/2017 by

Keanu Reeves maakt momenteel terug het mooie weer op het grote scherm als actieheld John Wick. In de nieuwe prent John Wick: Chapter 2 wordt hij herenigd met zijn The Matrix co-ster Laurence Fishburne en dat doet natuurlijk geruchten oplaaien rond een nieuwe prent in de door manga, superheldencomics en een flinke dosis filosofie geïnspireerde sci-fi saga van de Wachowskis. Ondanks de “dood” van zijn personage Neo in The Matrix Revolutions (2003), de afsluiter van de trilogie, staat Reeves open voor een vierde deel in de saga. Hij zou echter enkel en alleen terugkeren wanneer de Wachowskis zowel schrijven als regisseren en voegde eraan toe: “Mensen sterven. Verhalen niet. Mensen in verhalen ook niet.”

De kans dat filmstudio Warner Bros. terugkeert naar The Matrix mét de Wachowskis na enkele recente flops als Jupiter Ascending, is echter klein. Toch zeggen we nooit nooit in dit tijdperk van de filmreboot in Hollywood…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.