Random Article


Alex Meraz (Suicide Squad) heeft Hoofdrol te pakken in Vertigo’s Scalped TV-Serie

 

Posted 20/02/2017 by

Na de aankondiging van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah voor de pilootaflevering van Scalped is televisienetwerk WGN America nu op zoek naar acteurs en actrices. De hoofdrol werd alvast gecast. Alex Meraz, bekend van zijn kleine rol in Suicide Squad en de Twilight-filmsaga, is Dashiell Bad Horse, de hoofdfiguur die na vijftien jaar terugkeert naar het reservaat en in conflict komt met de politie, maar ook de heersende maatschappelijke problemen. Eerder werd Lily Gladstone al gecast in de televisiereeks.

Deze nieuwe Amerikaanse televisieserie werd natuurlijk gebaseerd op deScalped-600x922 Scalped-comic bij Vertigo, die maar liefst zestig nummers kende van 2007 tot en met 2012. De comic door auteur Jason Aaron en artiest R. M. Guéra valt nog het best te omschrijven als een hedendaagse misdaad-western of ook wel The Sopranos met indianen”.

Het verhaal volgt een groep “native Americans” in hun fictieve Indianenreservaat, dat geplaagd wordt door georganiseerde misdaad, armoede, alcoholisme en drugsverslaving. In navolging van El Arbi en Fallahs eerdere werk zal ook hier de etnische diversiteit volledig omarmd worden en wordt er dus gezocht naar een grotendeels Indiaanse cast. DC-president Geoff Johns produceert en het script wordt geschreven door Doug Jung. Een releasedatum voor Scalped is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.