Random Article


David F. Sandberg regisseert misschien DC’s Shazam! Film

 

Posted 18/02/2017 by

Vers van de pers! Niet Brad Peyton (San Andreas, Rampage) regisseert wellicht DC’s Shazam!prent, maar wel David F. Sandberg. De relatief onervaren regisseur van internetsensatie Lights Out (2013, 2016), de opkomende Annabelle 2-prent en enkele kortfilms, zou immers in gesprek zijn met DC/ Warner Bros om de regisseursstoel te bemachtigen voor de film rond World’s Mightiest Mortal.

De film vertelt het verhaal van weesjongen Billy Batson die door de tovenaar Shazam wordt omgetoverd tot een van de machtigste superhelden ter wereld en wordt geschreven door Henry Gayden (Earth To Echo). Recent raakte ook bekend dat DC en Warner werkten aan een Black Adam-film met Dwayne “The Rock” Johnson, die natuurlijk de aartsvijand van Shazam/Captain Marvel is. DC’s verfilming van Shazam! komt in april 2019 in de zalen. Shazam/Captain Marvel verscheen voor het eerst in Whiz Comics #2 (1940) bij Fawcett Comics, was de best verkopende superheld van de Golden Age der comics en vervoegde in de jaren 70 het DC-universum.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.