Random Article


Kevin Smith werkt aan Spawn Spin-off TV-Serie ‘Sam And Twitch’ voor BBC America

 

Posted 17/02/2017 by

Volgens Sarah Barnett, presidente bij televisienetwerk BBC America, komt er binnenkort een nieuwe comicbookserie aan. Ubergeek, filmmaker, all-around DC Comics-fanboy en Comic Book Man Kevin Smith werkt immers aan een Sam And Twitch-televisieserie. Hoofdfiguren Sam Burke, een sterke en grofgebekte detective, en Twitch Williams, zijn intelligente en koelbloedige tegenhanger, verschenen voor het eerst in Spawn #1 (1992) bij Image Comics als creaties van Todd McFarlane.

Door hun populariteit verkregen ze een eigen spinoffreeks Sam and Twitch (onder meer geschreven door Brian Michael Bendis), dewelke focuste op allerlei misdaden met banden met het occulte. De opkomende televisieserie zal dezelfde insteek behouden en dus, in navolging van pakweg Lucifer, een politieserie met een bovennatuurlijke gimmick worden. Uiteraard is dit niet de eerste maal dat Smith aan een comicbooktelevisieserie werkt, na zijn afleveringen bij DC’s Supergirl en The Flash op The CW. Of de reeks iets te maken heeft met de nieuwe R-rated Spawn-film die in productie is, is nog niet geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.